Syrrans dag!

My lovely sis blir 35 bast idag! Ser fortfarande ut som 25..;) Tänk när vi blir sådär 40-50 år..undrar om vi fortfarande ser oss som 20-åringar då? Hahaha! Nääää...då lär vi se härdade ut. Eller iallafall jag. Jag är inte så bra på att träna o äta rätt som hon är. Ska bli bättre. För Alfies skull. Tror inte han vill ha en morsa som ser sleten ut. ;)

Syrran bjöd på god mat hemma hos morsan. Det var mysigt.

Hemma hos oss i lördags..Eddie gör sin busmin :) Alfie ser bara nonchalant ut



I söndags hos farmor o farfar



Idag hos morsan



Presentöppning







bye


Freitag

Har inte uppdaterat på några dagar för jag har legat bakis. Nä, inte direkt. ;) Var i Hjärup hos Fisen i onsdags o hade lite tjejkväll. Mycket mysigt..sen drog Unni, Paulina o jag till båten här i Malmö o dansade loss! Ja, jäklar vad vi dansade. Avslutade kvällen på crown så Unni fick sjunga litta.hahah! Johan var med Alfie i Lödde hos farmor o farfar. Det hade gått jättebra. För mej å andra sidan gick det inte så bra när kvällen väl var slut.. jag sakande Alfie nåt så enormt att jag inte kunde sova. Sov lite mindre än två timmar sen ringde jag Johan o sa att dom minsann fick pallra sig hem. ;) ALDRIG mer att han ska sova borta utan mej....min gosse. Eller inte på ett tag iallafall. ;)

Igår tog vi det lugnt o mös hela dan. Och idag har vi varit hos Eddies farmor o släkt på Rosengård. Detvar jättemysigt och det bjöds på goda bosniska pajer o lamm. Mmmmm.. Me like! Alfie trivdes gott hos damerna. Han gillar uppmärksamhet, den lille charmören.

Har börjat med en ny sorts mjölkfri mat då Alfie totalvägrade nutran efter några dagar. HOPPAS det blir bättre med denna för jag märker en skillnad när han får mjölkfri kost. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Nu sover lille och har gjort sen sju. Ska glo lite på teve sen ska jag också gå o nanna.

Party

      

Alfie hos Eddies farmor o Eddie hos sin farmors syster.



Händerna i munnen all the time..gott


SYTYCD!

Idag är det iallafall "So you think you can dance"! Var lite fel på det igår..hehe!

Inte hänt så mkt idag. Varit här hemma o busat, myst städat o donat. Får nattgäster imorgon, Unni o Lajsa. Ska ut med tjejerna o Johan ska till Lödde med Alfie.  Får så dåligt samvete imellanåt när jag tänker på att jag ska vara ifrån honom så länge. Fattar inte varför man får det. Och det är nästan bara mammor som får det också. Har ALDRIG hört någon pappa säga att dom fått dåligt samvete för att dom ska jobba eller träna osv. Och att vissa säger saker som att "pappa passar honom"! Vadå passar??? Papporna är väl lika mkt föräldrar. Då "passar" jag honom dygnet runt. Äh..trams.

Alfie har skrattat ännu mer nu ;) Nu försöker jag få honom att skratta hela tiden. Men det vill han ju inte riktigt. Liiiite svårflörtad. Min goding!

Min andra goding Boba!



Framsteg



MADA!



Hej svejs


Vaccination

Idag har lille blivit vaccinerad. Första sprutan skek han till lite...vid andra sprutan skrek han i 15 minuter efter. Lille Alfie Malfie..kvidig precis som sin mamma. ;) Jag har en känsla av att jag kommer att ömka honom...har ju gjort det förr, fast då med en hårigare bebis vid namn Apollo. Så han kommer väl gråta så fort stackarn får en sticka i fingret. Hahaha. Och så kommer jag o duttar med honom. Åååh. vad jag kan se det framför mej. Så står Johan bredvid och säger "sluta dalta med honom."  Eller? ;)

Nu börjar snart SYTYCD! See ya

Regn..nice

Skönt att det regnar. ;)

Nattade Alfie vid sex ikväll, jag somnade med och vaknade nu halv tio. Det är ofta nu på sistone som jag har somnat vid nattningen. Får inte så mkt egentid då så det är inte så kul. Men min kropp behöver det nog.

Har inte hänt så mkt idag. Jag var hos Jocke o solade, Johan o Alfie satt o snackade med honom under tiden jag låg o stekte. Eller ja, Alfie sov gott i babysafen.

Hörde ett rikigt skratt idag från vår lille älskling. Det var helt underbart! Har hört det nån gång innan under veckan men inte så tydligt som idag. ;)

Var på bvc i torsdags och skulle vaccinera lille. Blidde ingen vaccination denna gången heller då Alfie var upprörd redan innan. Ska dit igen på måndag..och då ska det ske! Pratade även med barnmorskan om skriken. Hon konsulterade sin läkare o dom tyckte att vi skulle prova med mjölkfritt i två veckor. Sagt och gjort..nu äter lille den sjukt äckliga maten nutramigen. Blä..smakar spya. Men han tar den åtminstone. Vi får se om det reder sig med denna maten eller om det bara handlar om att han har svårt att stänga av när det är dags att sova. Då får vi jobba ännu hårdare(går det?) på att hitta ett enkelt sätt för honom att somna på. Lille tutti. Vägde även honom...7600! Ojojoj.. är det konstigt att jag går ner i vikt? Näää. Nu står vågen på 61 kg. För snart fyra månader sen stod den på 79kg. Vägde 58 när jag blev gravid, fast jag var nog lite underviktig då. Snart börja träna upp musklerna. Längtar så efter att få börja jogga igen.

Har skrivit att jag ska lägga upp pics..men har ej orkat tömma kameran än. Blir nån gång inom kort.

Natti natt

Sliten

Var hos Jenny igår o träffade henne, Casper o Unni o Boba. Mkt trevligt. Alfie vägrade sova så han var mindre rolig. Han hade kanske kul. ;) Vägrar sova när det händer grejer runt omkring honom. Sååååå nyfiken på världen. Lär ju bli att jag får springa mkt efter honom när han väl lär sig gå...oh my god! hahaha. Bra med motion.

Idag ska jag o Alfie till Stina, min gamla arbetskollega. Hon fick en liten Oliver 9 dagar efter Alfie tittade ut. Hoppas Alfie kan vila lite innan. Han sover nu o har gjort i ca en timme. Hoppas på en timme till.

Det börjar bli ett problem det här med tupplurer på dagen. Vet inte riktigt hur jag ska få honom att somna... Orkar inte läsa en massa om det så jag får väl kontakta bvc o höra vad dom tycker. Är ju trist om han är gnällig pga att han är trött. Stackars påg...Får ont i hjärtat när jag tänker på det.

Meeeeeen, nätterna är super. Man kan kanske inte få allt. Antingen strejkar dom vid natt-nattningen eller vid dag-"nattningen". Maybe. Jag ser nog hellre strejk vid natten. Så att man kan, eller rättare sagt, vågar ge sig ut bland folk. Kvällen är man ändå hemma och kan ta fighterna i lugn o ro. Jaja... Han är det underbaraste jag vet ändå. Ibland förstår jag inte att vi har haft en sån tur som fått en så fin, välskapt liten pojke. Det är verkligen detta livet går ut på. Livets mirakel!

Nä, inte sitta här o bli bölig. Nu ska jag packa ihop flaskor, mat o blöjor. Lägger in pics imorg eller ikväll. Pussssss

Shoppat

Idag har jag shoppat en sulky...hehe. Lite tidigt, men jag ska använda den till babyskyddet(bilstolen). Förhoppningsvis går det bättre än vagnen. Alfie gillar inte riktigt sin vagn. Det går an om han somnat i famnen att lägga honom där men inte annars. Men babyskyddet älskar han att sitta i. Eftersom han inte gillar vagnen, inte sjalen alla gånger och inte heller selen så provar vi nu detta. Mest för att kanske komma ut o gå lite. Många tycker det är fel att ha barnen i babyskyddet en längre tid. Det har vi inte tänkt heller. Max två-tre timmar åt gången.  Vi får se... Ska prova imorgon att dra ut nånstans. Antingen till burlöv center eller, om vädret är okej, ut o gå med syrran o hennes Eddie. Dom är ju inte lika skyddade mot blåst som i en vagn, så det går inte att gå ut o gå om det blåser för mkt. Ska bli spännande att se, men fungerar det inte så gör det inget. Då har vi iallafall handlat en sulky till senare. ;)

Sen har det inte hänt mkt mer här inte. Lillen somnade vid halv fyra..sover fortfarande. (klockan är snart sju) Låter honom sova för han har varit grinig hela dan. Väckte mej fem imorse o skulle upp o hoppa. Lagom kul. Men vad gör man inte för sin ögonsten? Vrider ut o in på mej själv ibland. Hoppas jag får igen det sen. Han kanske blir rik o försörjer sina stackars föräldrar när vi blir pensionärer. Lär ju inte ha så mkt i pension då vi båda är statligt anställda. haha.

Blev avbruten innan... nu ska jag snart gå o nanna. Mamma stack precis. Alfie somnade vid åtta. Hoppas han sover lite längre inatt.

Ciao




Home alone

Då var det fredag igen. Johan jobbar 17-03 så morsan kommer hit sen så jag kan gå ut sista rundan med Apollo utan att väcka lille. Om han sover dvs. Men utan att dra med honom ut mitt i natten. Likadant imorgon. Sen är Johan ledig i två veckor. GÖTT!

Idag har Alfie badat lite. Han var litta skitt. Annars har han mest sovit hela dan tycker jag. Lekt lite i sitt gym, gungat lite o försökt krypa..haha! Han blir så jäkla frustrerad när han inte kommer nån vart. Stackaren vill nog mkt mer än vad hans kropp är redo för. Men han är duktig på att hålla upp nacken nu, och stödjer sig på armarna när han ligger på magen. Små, små framsteg. Men inte tillräckligt snabbt enligt honom själv. ;) Vi har även lekt flygplan här hemma. Apollo trodde nog att jag skulle tappa honom för han sprang efter när vi sprang runt här hemma. hahaha.

So long

29 år                                         24 år

      

Hos Linda o Jens

 


RSS 2.0