Nu kommer våren..

och med den kommer Grodo. ;) Idag går jag in i vecka 37!!! 27 dagar kvar till BF!! Nu jäklar går det undan, kan man tänka. Men nä, det känns inte så. Dagarna har helt plötsligt blivit mkt längre och drygare.  Men jag ska inte klaga, för speciellt tungt är det inte. Som det verkar vara för dom flesta vid denna tiden. Det enda som kan vara påfrestande är värken i fogarna och vätskan i fingrarna. Påminner extremt mkt om den reumatiska värken jag känner när jag får skov. Fast denna smärtan är rolig, om man får säga så. ;) Man går och småklagar lite men i själva verket stör det mej inte så mkt.

Idag ska jag sticka och kolla in Entré med Jenny o lille Casper. Hoppas det bjuds på något gott, som det brukar göra vid invigningar. ;)

See ya!

Slappedag

Tack för era fina kommentarer ang fredagsbloggen. ;) Alltid lika roligt att få lite feedback.

Idag har det inte hänt så mkt. Igår var syrran och jag på Hansa o fikade. Passade även på att handla lite till Grodo och lite till mig själv.

På kvällen var det schlager med mat från Krua thai och chips o dippa. Mums! Min favorit vann!! Det är nog första gången!


I fredags var vi hos Johans päron och käkade och mös till Let´s Dance. Det är mkt mys när man är gravid. Tur att det är en favoritsyssla. ;)


Snart börjar Gossip Girl som är höjdpunkten på denna slöa dag.


Erikas lilla Lycka



Grodos skötbord med mobilen h*n fått av Unni         Grodos säng present från mormor, mobilen present från Lullan

                                                     

XOXO


Fredag

Ja, då var det fredag igen. Känns som vilken annan dag som helst. Men så är det när man inte jobbar eller har nåt annat liv.  Konstigt,  när jag tänker efter.. för bara ett par år sen hade jag äääälskat att gå hemma och dra och inte göra nåt vettigt. Ja, man prioriterar annorlunda nu. Jag är glad att jag saknar mitt jobb och mina kolleger, det är få förunnat att göra det.

Häromdan var syrran och jag ute och åt med pappa på Elysée. Det var möe gott! Det hade varit ännu godare med lite vin. Som jag saknar rött vin. Vissa verkar tycka att det är hemskt att säga det när man är gravid, men jag är bara ärlig. Det betyder inte att bebisen är mindre älskad och önskad. Jag är absolut inte en av dom mammorna som gillar att vara gravid. Jag tycker att det är tråkigt att gå o vänta och oroa sig och jag vill att bebisen ska vara här nu! Jag har alltid varit en otålig människa så varför skulle en graviditet göra mej annorlunda? ;) Nä, nio månader är för lång tid. Fem hade räckt. Nio månader av oro följt av oro resten av livet. Usch, sicken hönsmamma jag kommer att bli.  Precis som min egen mamma! ;)
Köpte en termometer häromdan och sa till Johan att den kommer jag nog trycka in i bebisen i tid o otid. Stackars Grodo. Inte ens född o mamma har redan en hel arsenal med sjukvårdsgrejer hemma. hahahaha.

Nu är det 33 dagar kvar till beräknad förlossning... Tjihoooo! Kan knappt bärga mig. Jag har fjärilar i magen hela tiden plus att jag börjar känna mig som den vanliga icke-gravida Sanna igen. Det är såååå härligt!

Grodo kommer med våren...;)

Puss

Pics

Lite bilder från bebisfesten





















Lite bilder från Uno senare på kvällen..







See u later, nu är det maaaaaat!

Bebisfest!!

Igår blev syrran och jag överraskade av en bebisfest som morsan o Unni hade fixat. Massa goa töser hade kommit för att fira. Det var helt underbart! Tack mamma o Dunsa för en lyckad dag!  Och även Madde o Lulle som jag vet hjälpte till lite innan..;)

Det bjöds på snittar och till kaffet hade mamma gjort sin specialare: ananaspaj med glass!
Sen hade lekledaren Unni satt ihop ett program med roliga lekar. Det var bla en lek där man skulle gissa barn till kändisar.. syrran och jag loosade rejält. 2 rätt av 8! WTF? Men jag säger som jag sa igår, hade det varit tal om att veta vem som är tillsammans med vem så hade vi vunnit. Det har man ju koll på! ;) Orkar inte berätta om dom andra lekarna mer än att dom var roliga!

Vi fick även en himla massa fina presenter! Jag fick äntligen babyolja och babyservetter så nu behöver jag ine oroa mej över det...hehe.
Sen efter bebisfesten åkte  tgb hem till Unni o Anders för att umgås o kolla på andra chansen. Sarah gick vidare, som tur var!

Idag har det inte hänt så mkt. Veckohandlat och slappat. Nu är klockan tolv så jag får väl gå o lägga mej. Johan jobbar natt så jag kan bre ut mig i sängen.

Sätter in lite bilder imorgon..

Natti natt


Minnen från förr...

Jag satt här o kollade lite gamla foton från när Johan och jag gick fritidsledarutbildningen. I september 2005 åkte vi upp för att vandra Kungsleden. Det är nog ett av mina bästa minnen.. älskade hela grejen med vandring, gemenskap, förtvivlan, glädje, svett, pina, natur, djur, skratt o tårar. ;)  Hoppas, att när vår lilla groda blivit lite större, kunna återuppleva Kungsleden tillsammans. Även om det är det sista Johan vill. ;)

Måste bara lägga upp lite bilder..

Mys på tåget



Goa klasspals



Cooolingar                         Plåstrar om fötterna

   

Min grupp



Baby i sin Westlife-tröja!!! ( Nerd)



   
                                               
                                                

     Emma, vår lärare kör didgeridoo med moppen



Det blev ju lite fest när vi anlände till Keb... ;)



Lite lätt berusad



Allsång

  

See u later

Judas

Igår var vi och såg Jesus Christ Superstar på Malmö Opera. Den var bättre än vad jag trodde. Mycket säkert pga att han som spelade Judas gjorde den rollen perfekt. Han heter för övrigt Patrik Martinsson. Har ju aldrig varit ett fan av Ola.. så det var tur att jag kunde bli fan till en annan. ;)

Nere vid toaletterna tvättade jag händerna bredvid självaste Pippi Långstrump! Det är minsann inte var dag. Eller det var ju Inger..men ändå.

Lite pics från kvällen














Lista som jag snott från Becca ;)



Vad heter ni?
Johan och Alexandra

Hur träffades ni? Genom fritidsledarutbildningen
Hur länge har ni varit tillsammans? 3-4 år

Är ni förlovade? Japp
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn ihop? Snart ;)
Har båda körkort? Ja
Kommer du ihåg er första kyss? Ja..Hemma i köket hos Johans föräldrar..;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var nog jag..

Vem är äldst? Jag är 3 år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är våg och Johan är Skorpion
Vem fyller först på året?
Jag
Vem är längst? Johan
Vem sjunger bäst?  Johan är grym på att sjunga..;)
Håller ni i handen på stan? Oftast
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja kan man väl säga

Vad har ni gemensamt? Mycket..särskilt åsikter
Blev du kär vid första ögonkastet? Nästan
Har ni någon speciell låt?
Ja.."Book of love" med Peter Gabriel

Har ni stora framtidsplaner? Ja..hemliga..;)

Har ni gråtit i varandras armar? No comment
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja.. Spanien..

Vilket är ert bästa minne? Det kommer..;)

Vem lagar bäst mat?  JOHAN
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på tv tillsammans eller den ena vid teven o den andra vid datorn

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja..Malmö o Lödde
Blir du lätt svartsjuk? Ja

Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer

Brukar nån av er prata i sömnen? Johan..jag snarkar bara


Tradig måndag

Ja som rubriken lyder har dan inte varit speciellt givande. Lägger in lite pics som piggar upp. ;)


En minst sagt regnig midsommar



Uppe i Gbg                           På KB                                   Skerhamn          

   

Pildammarna                       Valborg i Lödde...

  

Slappedag

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera bloggen. Men sen å andra sidan så händer det inte för jävla mycket i mitt liv just nu. Igår var det dock en lite annorlunda dag. Syrran och jag var på Malmö Arena och såg Melodifestivalen! Riktigt skoj! Härlig stämning i publiken. När Thorleifs spelade så skrek publiken mest!!! Sicka bönder! ;) Jag gillade Malena bäst. Helt enorm röst och cool låt. Behövs lite annorlunda inslag eftersom dom flesta låtarna låter likadant.  Nu är det bara fyra dagara kvar till nästa happening.. "Jesus Christ Superstar"!

Lite bilder från kvällen..



     


RSS 2.0