UL o lite annat

Idag har jag varit på ultraljud och blodflöde. Fick gå själv eftersom Johan jobbar. Låtsades att jag var en blivande ensamstående morsa som minsann klarar mig själv...haha! Nä, skämt åsido.

Tillväxten var bra. 1 % över det "normala". Slutvikten, om h*n stannar 40v,ligger nu på 3500g. En riktig lagom-bebis i vårt lagom-land. ;) Lika söt som innan fast mer hull på kinderna..hehe. Me like! Flödet och ctg var också fint. Skönt!
Såg riktigt häftigt ut när jag fick se h*n träna på andningen. Såg ut som h*n sprutade eld!! Coolt!  Köpte inga 3-D denna gången för det blev inga bra foto. Lika kass på bild som sin morsa med andra ord! Bättre att vara snygg i verkligheten...hahaha!


Nu händer det inte så mkt resten av dan. Johan kommer snart hem och ska laga mat till mig!! Idag har jag beställt fisk! ;)

Ses!

Schlager

Idag har vi äntligen fått upp bokhyllorna! Happy pappy! Jag är svag för bokhyllor, helst hade jag velat ha inbyggda i väggen men jag tror inte Mkb hade tillåtit det. Hahaha! Får bli i vårt framtida hus någon gång...
Vi har även köpt säng till grodo. Fast den orkade vi(läs Johan) inte sätta ihop idag. ;) Fast jag har inte bara latat mej, jag har faktiskt städat...

Nu står frugan vid spisen o lagar en sjukt god kycklinggryta med syltlök! Mammas recept från början. Tror det är den godaste kycklinggryta jag ätit. Med massor av créme fraiche. Då kan man inte misslyckas!! Och maten är klar lagom till mellan börjar! Goodie!

Igår var Unni och Boba här o mös. Käkade Krua thai o kollade Let´s Dance. Är väl sådär lagom kul denna säsongen. Men jag måste se det ändå. Gillar Morgan, ödmkjukare människa får man leta efter.


Boba, Johan & Apollo i chipsskålen, vrålåket, Bobas jamas o grodos jamas..





Nu får jag ut med piskan i köket så maten blir färdig nån gång..;)

See ya!


TGB



TGB anno 2005

Lite pics

Första fotot på Johan o mig, känt varandra i en vecka ungefär. Jag försöker röka ut stackaren..hahaha!

Första fotot på Johan o mig, känt varandra i en vecka ungefär. Johan ser uppgiven ut redan där..haha

Family






Onsdag...

Inget spännande har hänt idag.

Var på mobilia med morsan. Fick äntligen handlat amningsbehå. Sjukt att såna grejer kan göra mej sömnlös nu för tiden. Hade det funnits nattöppna butiker hade jag säkert fått för mig att jag behöver minsann babyolja nu mitt i natten..sen att babyn inte kommit, det är ju mindre viktigt. Haha. Nä, det där med att vänta med saker har aldrig varit min starka sida. Men när det gäller grodans ankomst så känner jag faktiskt att jag kan vänta tills h*n är färdig.
Så stanna ett par veckor till så jag hinner handla babyolja..;)

Var på jobb igår och fikade. Mina kollegor tyckte inte att jag hade gått upp i vikt. Tyckte bara att jag hade fått en liten kula på magen. Rätt kul att höra med tankte på att jag gått upp 15 kg! ;) Skenet kan bedra.. men sen var jag ju lite undernärd när jag blev gravid. Hade det inte varit för att folk påpekar vikten hade jag nog inte tänkt på det. Känns liksom inte så viktigt om man går upp 10 kg eller 30 kg. Det viktigaste är ju ändå att mor och barn mår bra.

Nu ska jag se på film och käka upp Johans chips. Han kommer att bli såååå sur på mig när han märker att dom är borta. Hahahahaha!!

Ciao


Dags att börja blogga..

Ja, det är väl det. Just nu händer det dock inte för mkt i mitt liv. Men snart bli det ändring på det.. Snart kommer en liten groda till familjen. ♥



Tills dess, håll till godo med en annan medlem av vår familj: Grisen


Tills dess, håll till godo med en annan medlem av vår familj:Grisen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0