Shoppat

Idag har jag shoppat en sulky...hehe. Lite tidigt, men jag ska använda den till babyskyddet(bilstolen). Förhoppningsvis går det bättre än vagnen. Alfie gillar inte riktigt sin vagn. Det går an om han somnat i famnen att lägga honom där men inte annars. Men babyskyddet älskar han att sitta i. Eftersom han inte gillar vagnen, inte sjalen alla gånger och inte heller selen så provar vi nu detta. Mest för att kanske komma ut o gå lite. Många tycker det är fel att ha barnen i babyskyddet en längre tid. Det har vi inte tänkt heller. Max två-tre timmar åt gången.  Vi får se... Ska prova imorgon att dra ut nånstans. Antingen till burlöv center eller, om vädret är okej, ut o gå med syrran o hennes Eddie. Dom är ju inte lika skyddade mot blåst som i en vagn, så det går inte att gå ut o gå om det blåser för mkt. Ska bli spännande att se, men fungerar det inte så gör det inget. Då har vi iallafall handlat en sulky till senare. ;)

Sen har det inte hänt mkt mer här inte. Lillen somnade vid halv fyra..sover fortfarande. (klockan är snart sju) Låter honom sova för han har varit grinig hela dan. Väckte mej fem imorse o skulle upp o hoppa. Lagom kul. Men vad gör man inte för sin ögonsten? Vrider ut o in på mej själv ibland. Hoppas jag får igen det sen. Han kanske blir rik o försörjer sina stackars föräldrar när vi blir pensionärer. Lär ju inte ha så mkt i pension då vi båda är statligt anställda. haha.

Blev avbruten innan... nu ska jag snart gå o nanna. Mamma stack precis. Alfie somnade vid åtta. Hoppas han sover lite längre inatt.

Ciao




Kommentarer
Postat av: Pilla

så fint han sitter, gullponken! ja det skulle bli bra väder i veckan så då kan vi ut o promenera lite :)

2009-07-12 @ 15:08:09
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

vad mysigt det ser ut med sjal, har inte provat det på mina men alla säger att det är bra. nåt för nova när hon var liten då hon allt som oftast ratade vagnen. promenader? yeah right ;-) kram

2009-07-12 @ 18:58:34
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0